TIBCO Spotfire®

Implementaties

Quintus is solution partner voor Spotfire, voor financiële ondernemingen en olie- en gasbedrijven. Wij helpen klanten met het implementeren van de software in de organisatie, data management, applicatie management, gebruikerstraining en het steeds beter benutten van de functionaliteit van het pakket. Quintus levert hier veel toegevoegde waarde, door ervaring met implementaties in (grote) organisaties, vakkennis van de financiële en energie werelden, kennis van de software en hoe deze het beste ingezet kan worden.

Organisaties met veel gegevens hebben vaak problemen om uit de grote hoeveelheid data de juiste conclusies te trekken. Flexibel rapporteren is moeilijk en mensen werken veel sneller met gevisualiseerde rapporten (plaatjes) dan met reeksen tekst en cijfers.

Quintus heeft bij diverse klanten in de financiële wereld en in de energiesector implementaties uitgevoerd van Spotfire oplossingen, de visuele analyse oplossing voor iedereen die veel met data werkt.
Tevens kunt u de software zelf uitproberen op www.spotfire.com.

Voor een nadere kennismaking met Spotfire en wat Quintus voor u kan betekenen, nodigen wij u van harte uit met ons contact op te nemen.

 

QuintusVisuals voor TIBCO Spotfire®

TIBCO Spotfire's intuïtieve business intelligence en analyse software levert een snelle en flexibele omgeving voor het visualiseren en analyseren van uw data, teneinde betere beslissingen te nemen.
Voor meer in formatie en een probeerversie ga naar www.spotfire.com

Quintus ontwikkelt voor gebruikers van TIBCO Spotfire® belangrijke nieuwe visualisaties, die niet standaard in Spotfire beschikbaar zijn. Deze visualisaties verkoopt Quintus als product: de QuintusVisuals. Op dit moment zijn de volgende visualisaties in QuintusVisuals beschikbaar: spider plot, watervalgrafiek, traffic light and speeddial. Voor meer informatie ga naar www.quintusvisuals.nl